Segitség, gyerekeim vannak!

Ha látta már a "Segítség, gyerekeim vannak! " c. sorozatot akkor már tudja miről is van szó! A Szuperdada huszonéves szakmai múlttal rendelkező nevelő, aki kimegy a családhoz, megfigyelőként, láthatatlan személyként van jelen a család életében, mindenki úgy él, teszi a dolgát, ahogy addig, ő pedig megfigyel és javaslatot tesz. A Szuperdada elbeszélget a családtagokkal, felvázol egy tervet a változtatásra, és segít megvalósítani azt. 'Magyarországon is végre van ilyen!" A Szuperdada Szolgálat elérhetősége Tel:+3670-211-5191 e-mail: dadaszolg@gmail.com

Címkék

agresszió (5) állatkert (2) állatok (5) álom (1) alvás (4) anya (12) anyaméh (1) apa (11) bántalmazás (6) barlang (1) beszélgetés (3) beszélni (3) beteg (3) boldog (1) boldogság (1) büntetés (2) bűntudat (1) család (25) csecsemő (1) csillagok (1) dadus (2) diafilm (3) dícséret (3) düh (2) egészség (3) érzelmek (2) farsang (5) félelem (6) felelősség (2) férfi (2) férfiak (1) festés (4) feszültség (2) figyelem (1) film (4) fürdés (1) gondoskodás (3) gondozás (1) gyász (4) gyerek (1) gyerekek (68) halál (7) házilag (4) házimunka (1) hiszti (4) humor (2) idegesség (1) internet (1) intimitás (1) iskola (4) játék (18) játszani (16) játszótér (3) jelmez (2) jutalom (2) karácsony (9) kézzel festés (3) kiborulás (4) kommunikáció (2) koncert (2) könyv (6) környezetvédelem (1) kötődés (1) kreativ (4) kultúra (4) kutatás (6) kutya (2) madáretető (2) maszk (4) mázolás (2) megfigyelő (1) mese (17) meztelenség (1) Mikulás (2) mozgás (1) mozi (3) munka (1) múzeum (1) népzene (1) nevelés (41) (4) nők (1) nyaralás (1) nyugalom (1) önfegyelem (1) önvédelem (1) orvos (1) ősz (2) óvoda (2) pedagógia (1) pelenka (2) pénz (1) program (43) rádió (3) rajz (1) rajzolás (1) régész (1) repülés (1) rivalizálás (2) rokonok (1) ruha (1) sötétség (1) sport (1) stressz (1) sütés (1) számítógép (1) szavak (2) személyiségfejlődés (12) szex (3) színház (7) szokások (5) szorongás (3) szülés (1) születés (1) szülők (29) takarékosság (1) tánc (1) tanulás (5) tél (1) terápia (16) természet (6) terv (1) test (2) testápolás (3) testvérek (4) teszt (1) tévé (3) tréning (1) ünnep (5) válás (2) verseny (1) vicc (2) vizsgálat (3) zene (2) Címkefelhő

Aranyhal Mesefesztivál a Savoya Parkban

2013.01.24. 09:12 - dadaszolgalat

Címkék: mese program játszani

Aranyhal Mesefesztivál

 

Sárkányok, varázslók, manók, lovagok és királylányok kelnek életre február 2-án, szombaton a budapesti Savoya Parkban.

Az Aranyhal Mesefesztiválon a családokat

  • játékos kalandtúra,
  • mese játszótér,
  • arcfestés és
  • cukormentes édességek várják.

A belépés ingyenes.

  • Az óriás kívánságfalra bárki felírhatja a kérését, a legötletesebbeket pedig teljesítik 300.000 forint összértékben a Scherer Péter színművész által vezetett zsűri döntése alapján.

Aranyhal Mesefesztivál

Egész napos, ingyenes programokkal várja a családokat február 2-án, szombaton 10 és 18 óra között a budapesti Savoya Park.

Az Aranyhal Mesefesztiválon a gyerekek és szüleik öt állomásból álló kalandtúrán vehetnek részt, amelynek célja, hogy legyőzzék a sárkányt és megmentsék a királylányt. Az ügyességi játékok a Vártoronyból indulnak, majd a feladatok a Banya-tanyán, a Manók völgyén és a Barlang labirintuson át Sárkányföldén érnek véget. Útjuk során a játékosok a jóságos boszorkánnyal varázsfőzetet kotyvasztanak, átkelnek a mesebeli mocsáron, és ha megtalálják az elveszett varázskardot, már könnyedén legyőzhetik a sárkányt.

A kalandtúra mellett a kisebb és nagyobb gyerekeket arcfestés, valamint ügyesség - és készségfejlesztő játékok, például bolygókereső, gólyakelepelő és bohóchinta is várja a mese játszótéren. A kalandtúra teljesítéséért és a sárkány legyőzéséért cserébe a gyerekek ajándékot kapnak a CukorLabortól, amely az egészséges életmódot népszerűsíti cukormentes édességekkel. Az alapítvány tapasztalatai szerint sajnálatosan nagy a cukorbeteg gyerekek száma, sok szülő pedig ezt megelőzendő egyáltalán nem, vagy csak ritkán ad édességet a kicsiknek.

Az Aranyhal Mesefesztivál délutánján az érdeklődők kipróbálhatják, hogyan lehet cukormentes édességet, például nyalókát készíteni.

Az Aranyhal Mesefesztiválon a szórakozáson túl még a kívánságok is teljesülnek.

A Savoya Parkban január 26-tól február 2-ig egy óriás kívánságfalra bárki felírhatja, hogy mire vágyik, esetleg hogy kit és mivel szeretne meglepni. Az üzeneteket rövid indoklással, névvel és telefonszámmal kell feltüntetni. A legjobb, legötletesebb kéréseket a Savoya Park 300.000 forint összértékben fogja teljesíteni annak tükrében, hogy mekkora szükség van rá. Eséllyel indulhat például egy kisgyerek, ha tehetséges a zenében, de a szülei nem engedhetik meg maguknak, hogy szintetizátort vegyenek neki. Az aranyhal döntését egy háromtagú zsűri segíti, amelyet Scherer Péter színművész vezet. - Háromgyermekes apuka vagyok, és a kisfiam még csak hatéves. Legutóbb az óvónő segítségével írt a családunknak egy levelet arról, hogy mit kér tőlünk. Velem szánkózni szeretne a Normafán, a család többi tagjától pedig gumicukrot és filmnézést kért. Ezek az egyszerű kívánságok annyira bájosak és meghatóak voltak, hogy természetesen teljesítjük őket. A gyerekektől és a fiataloktól rengeteg inspirációt kapok, és az ilyen élmények azért fontosak, hogy felnőttként is megőrizzük a bennünk élő gyereket. Remélem, hogy az Aranyhal Mesefesztivál zsűrijével hasznos és izgalmas kérésekről dönthetünk majd – mondta Scherer Péter.

A győztesek nevét március elsején hirdetik ki a Savoya Park honlapján és facebook-oldalán.

 Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Keress minket a facebookon is, kattints!

A bejegyzés trackback címe:

https://dadaszolgalat.blog.hu/api/trackback/id/tr985040449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása